Yksityisille


Laitteiden käyttöönotto

Oletko hankkinut laitteen ja käyttöönotto tuntuu hankalalta? Tuo se meille, niin asennamme sen sinulle käyttövalmiiksi tarvittavilla ohjelmistoilla. Poistamme samalla myös ylimääräiset ohjelmat, joita uusien laitteiden mukana automaattisesti tulee.

Toimitamme myymämme laitteet käyttövalmiina aina tarvittaessa.

 

Tietokoneiden ja ohjelmien päivitykset ja uudelleenasennukset

Tietokoneet ja ohjelmistot kehittyvät kaikenaikaa. On tärkeää, että ne pidetään ajan tasalla. Mikäli laitteet jäävät päivittämättä, on mahdollista, että tietoturva heikkenee ja palvelut/ohjelmat lakkaavat toimimasta.

Mikäli tietokoneessasi on vanha käyttöjärjestelmä, se on mahdollista päivittää. Päivityksen avulla saadaan jatkettua tietokoneen käyttöikää. On myös mahdollista, että käyttöjärjestelmä on vahingoittunut, jolloin ohjelmisto täytyy asentaa uudelleen.

Suoritamme käyttöjärjestelmän päivityksiä ja uudelleen asennuksia. Otamme tarvittaessa tärkeät tiedostot talteen ja palautamme ne uudelleen asennuksen jälkeen.

win7           win8

 

Mobiililaajakaistan (Mokkula) jakaminen kotona

Useilla kotona olevilla laitteilla on nykyään mahdollista hyödyntää mobiiliverkkoa. Ota yhteyttä, mikäli haluat hyödyntää verkkoyhteyttä useammalle laitteelle.

 

Vahinko- ja kustannusarviot

Laitteesi särkyessä kirjoitamme todistuksen vahingosta ja korjauskustannuksista esim. vakuutusyhtiötä varten.

 

Tietoturva ja virustorjunnat

Tietokonevirukset ovat nykypäivänä todella yleisiä. Virusten päätavoitteena on hidastuttaa ja vaikeuttaa  tietokoneen käyttöä sekä kerätä tietoja koneenkäyttäjästä. Viruksilta pystytään suojautumaan ajantasalla olevan virusturvaohjelmiston avulla. Mikäli epäilet, että tietokoneesi tai mobiililaitteesi on saanut virustartunnan, tuo se meille tarkastettavaksi. Puhdistamme laitteet ja päivitämme tietoturvan ajantasalle.

F-secure

 

 

Käyttäjätuki ongelmatilanteissa

Autamme ja neuvomme, mikäli sinulla on ongelmia tietokoneen, oheislaitteen tai mobiililaitteen käytössä.

 

Pelikoneet ja komponentit

Suunnittelemme ja rakennamme pelitietokoneet budjetillesi ja tarpeillesi sopivaksi. Konepaketit kasataan laadukkaista osista, joiden avulla saadaan paras mahdollinen suorituskyky ja pitkä käyttöikä. Pelitietokoneisiin on myös mahdollista tehdä komponenttipäivityksiä tulevaisuutta silmällä pitäen. Mikäli olet hankkimassa pelikonetta, tule käymään toimistollamme tai pyydä tarjousta sähköpostitse.