Internet sivut


Kotisivujen ylläpito

Ulkoista yrityksesi nettisivujen päivittäminen meille. Teemme kaikki sisältöön ja ulkoasuun liittyvät päivitykset riippumatta siitä, millä julkaisujärjestelmällä sivut on toteutettu tai vaikkei sivuilla olisi julkaisujärjestelmää ollenkaan.

 

.joomla         wp        head

 

Kävijäseuranta

 

Haluaisitteko tietää, kuinka paljon internet-sivuillanne käy vierailijoita? Toimitamme teille tarvittavat työkalut käyttöönne, joilla voitte aloittaa seurannan. Seuranta voidaan asentaa sekä vanhoille että uusille sivustoille.

 

Nettisivujen kävijäseuranta on erittäin helppokäyttöinen. Sisäänkirjautumalla ohjelmaan saat kaikki tarpeelliset tiedot, esimerkiksi kuinka monta kertaa nettisivuillanne on kuluvan vuorokauden aikana vierailtu, kuinka kauan kävijät ovat nettisivuillanne viihtyneet sekä mistä päin maailmaa kävijät ovat olleet.

feat-hed-mobile

 

 

Uudet kotisivut

 

Hyvien kotisivujen tarkoituksena on antaa yrityksestä mieleenpainuva ensivaikutelma.

Ensivaikutelma syntyy iskevästä ulkoasusta ja selkeästä sisällöstä, Näyttävä ulkoasu herättää asiakkaan mielenkiinnon ja antaa potkua sisällölle.

Räätälöimme verkkosivut tarpeidenne mukaan, jolloin kotisivut ovat yrityksenne näköiset. Sisällönhallintajärjestelmänä käytetään Joomlaa, WordPressiä tai Drupalia, jolloin responsiivinen sivusto muokkautuu sopivaksi tietokoneille, tableteille ja puhelimille. Kotisivut tehdään läheisessä yhteistyössä, jotta saatte haluamanne verkkosivut. Jatkossa voitte itse päivittää sivut nopeasti ja vaivattomasti.

 

Kotisivutila

Valmiit kotisivut tarvitsevat kävijöille näkyäkseen myös kotisivutilan. Kotisivutilassa säilytetään kotisivujen konkreettisia tiedostoja kuten kuvia ja tekstejä.

Meiltä saatavissa sivustoille luotettavaa ylläpitopalvelua, johon kuuluvat myös sähköpostipalvelut sekä oma vapaavalintainen osoite kotisivuillesi.