Riistakamerat


uovision logo

Uovision Technology on johtava riista- ja valvontakameroiden valmistaja,  jonka innovatiiviset tuotteet ovat saavuttaneet vankan suosion maailmanlaajuisesti. Uovisionin riistakamerat ovat huippulaadukkaita ja teknisiltä ominaisuuksiltaan alan edelläkävijöitä.

Riistakamera on varustettu säänkestävällä kotelolla (IP54), ja niiden pitkäkestoisen toiminnan varmistavat alkaliparistot tai ulkoinen virtalähde. Kameroissa on ihmissilmälle täysin näkymätön inframustasalama ja PIR lämpöliiketunnistin, jota voidaan säädellä tarpeen mukaan niin, että se tunnistaa eläimen liikkeet. Liiketunnistimen ansiosta riistakamera toimii hyvin myös valvontakamerakäytössä.

 

Uovisionin riistakamera on erinomainen myös yökäytössä, sillä siinä on inframustasalama. Tämä on markkinoiden uusinta teknologiaa, ja sen avulla riistakamera on ihmisille täysin huomaamaton pimeässä.

Uovision tarjoaa myös GMS-riistakameroita, joiden avulla voit tarkkailla valvontapaikkaa vaikka kotisohvalta tai työpaikalta käsin, sillä ne lähettävät kuvia kamerasta sähköpostiin reaaliaikaisesti.

 

Riistakamera toimii normaalin digitaalikameran tavoin, ja siinä on irotettava muistikortti, jonne kuvat tallentuvat. Kamera on kätevän kokoinen, ja sitä on helppo kantaa mukana. Pienikokoinen riistakamera on helppo myös naamioida, ja näin ollen sitä ei huomaa helposti valvontapaikalla.

Kameroiden kotelot ovat maastokuvioituja, mikä helpottaa myös kameran naamiointia.

Uovision tarjoaa valikoiman laadukkaita riistakameroita metsästäjien käyttöön. Kaikki mallit on varustettu suomenkielisellä käyttövalikolla, joten niitä on miellyttävä käyttää.

Uovision riistakamera käyttää ihmisen silmälle täysin näkymätöntä inframustasalamaa, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös valvontakäyttöön.750d280ad6fd96130fc57dbda900bf8d

 

Uovisionilla on saatavana useita erilaisia kameramalleja, erilaisiin käyttötarkoituksiin.