DJI Huolto


Tarjoamme huolto- ja asennuspalveluita DJI multikoptereihin. Mikäli laiteen vika on takuun ulkopuolinen voitte toimittaa laitteen meille huollettavaksi.

DJI tuotteiden takuuhuollot suoritetaan toistaiseksi DJI:n Euroopan huoltopisteessä ja meillä ei ole oikeuksia suorittaa DJI huoltoja tällä hetkellä.

 

Lähetys

– Kopterin lähetys meille on aina ilmainen. Ota ENNEN lähetystä yhteyttä saadaksesi sähköpostiisi pakettikortin, jonka voit tulostettuasi teipata kiinni lähetettävään pakettiin jonka jälkeen se on valmis postitettavaksi.

 

Hinnasto

– Asennus- ja huoltotyöt 65e alv. 24% / alkava tunti
– Kirjallinen kustannusarvio vakuutusyhtiölle 85e alv. 24%

Huoltotyöehdot

– Huoltotyöstä tehdään aina kirjallinen huoltotyösaate, saate lähetetään asiakkaalle sähköpostitse ja hyväksyttyä saate asiakas sitoutuu maksamaan huoltokorvauksen sekä varaosat käytön mukaan.
– Mikäli huoltotyön yhteydessä löytyy muita ongelmakohtia jotka vaativat ennakkoarviota pidemmän huoltoajan tai muita varaosia, ilmoitamme tästä asiakkaalle ennen asennuksen jatkamista.
– Mikäli asiakas ei halua meidän jatkavan asennusta, huoltotyö keskeytyy ja huollettava laite luovutetaan asiakkaalle. Huollosta laskutetaan siihen mennessä kulutettu aika ja mahdolliset varaosat.

Testaus

– Suoritamme testauksen kopterille korjaustoimenpiteiden jälkeen.
– Mikäli tästä huolimatta laitteisto ei asiakkaan mielestä toimi asianmukaisesti, veloitamme asennuksen uudelleen tarkistamisesta / korjaamisesta normaali huoltotyötunti hinnan

Maksutavat

– Ennakkolaskutus tai käteinen noudettaessa
– Laskutus yrityksille ennakkosopimuksen mukaan luottotietotarkistuksen jälkeen

Tärkeää

– Laitetta ei luovuteta asiakkaalle ennen kuin maksu on suoritettu tai laskutuslupa on myönnetty
– Laitteen huoltoon toimituksesta tulee aina ilmoittaa etukäteen sähköpostilla tai puhelimitse ja sopia tuontiaika

 

 

Laitteen huoltoon lähettäminen

 

Toimitusosoite huoltopalveluun

IT-JT Oy
Kerimäentie 1 LH 2
58200 Kerimäki
044-7233000

 

Pakettikortti

Kopterin lähetys meille on aina ilmainen. Ota ENNEN lähetystä yhteyttä saadaksesi sähköpostiisi pakettikortin, jonka voit tulostettuasi teipata kiinni lähetettävään pakettiin jonka jälkeen se on valmis postitettavaksi.

 

Huoltoon toimittamisen muistilista

Jätä MicroSD kortti aina itsellesi. Toimita huoltoon kopterin lisäksi täytetty huoltosaate tulostettuna, ohjain, akku, laturi ja sarja potkureita, mikäli ovat ehjänä. Kuvaa meille laitteessa oleva vika mahdollisimman selkeästi ja tarkasti. Tämä helpottaa laitteen käsittelyä huollossa.

 

Huoltosaatteet

Huoltosaate tulostettava versio täältä

Huoltosaate sähköinen versio täältä

 

 

Laitteen pakkaaminen

Pakkaa tuotteet huolellisesti, jotta se kestää kuljetuksessa aiheutuvat rasitukset. Pelkkä alkuperäinen myyntipakkaus ei tuo riittävää suojaa kopterille. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.

djihuolto